Ghid "Paid to..."

Pentru ce poti fi platit lucrand pe internet?
Exista cateva programe care te platesc:
  1. PTC-Paid to Click- inseamna platit pentru a da click. Un PTC este un site unde membrii sunt platiti sa dea click pe niste reclame sub forma de linkuri si sa le viziteze timp de 30 de secunde. Pentru fiecare reclama pe care o vezi primesti 1 cent in genral, dar exista siteuri care ofera mai putin 0.5 centi.
  2. PTS-Paid To Surf- este o metoda de a te plati ca sa-ti mentii o bara de reclame pe ecranul tau atata timp cat esti conectat la internet. Oamenii de publicitate vor sa ajunga la tine cand esti in retea, ca si prin TV, radio, sau alte mijloace media. Ei vor sa plateasca pentru a-si expune reclamele acolo unde acestea atrag atentia .Companiile Get Paid To Surf creaza un grup de utilizatori de internet ai caror membrii sunt platiti sa navigheze prin retea privind reclame. E atat de usor sa iei bani pentru navigare!
  3. PTR-Paid to Read- prin inscrierea la acest tip de program-"platit sa citesti emailuri" nu ai altceva de facut decit sa accepti sa primesti emailuri publicitare in casuta de email, sa le deschizi si sa faci click pe linkul unui site care isi face astfel publicitate. Pentru aceasta operatie simpla primesti 2-5 centi. Avantajul consta in faptul ca poti intra chiar si o data pe saptamina, cind de obicei iti citesti corespondenta de la prieteni. In maxim 10 minute citesti toate emailurile publicitare primite in ultima saptamina. Sa spunem ca ai primit 10 emailuri de 5 centi, deci vei cistiga 0,5 $ fara prea mare efort.
  4. PTP-Paid to Promote- esti platit pentru promovare si reclama.
  5. Paid to Write - esti platit pentru postari articole; daca ai un blog in limba engleza sau un site propriu cu domeniu cumparat si te pricepi sa scrii articole, Pay to Post e ideal pentru a obtine o sursa in plus de venit. Se plateste de la 2$ pana la 50$ pentru fiecare postare. Posturile pot fi despre un site, produse, servicii, etc. Platile se fac prin PayPal fara minim de plata.
  6. Paid To Complete Offers/Surways companiile te platesc sa te inscrii pe anumite site-uri, sa incerci diferite produse si sa completezi sondaje de opinie. Din pacate, sunt profitabile doar pentru cei din SUA si Canada.
  7. Paid To Upload/Share- Uploadezi filmulete, imagini sau muzica si primesti $0.001 de ficare data cand un utilizator dowloadeaza unul din fisierele pe care tu le-ai pus. Poti sa inviti si alte persoane sa se inregistreze si priemsti $0.10 cand uploadeaza primul fisier.
  8. Paid To Wach Video- castigi pentru vizionare video, 1 min de film e platit cu 3 centi.
Astea ar fi cele mai populare metode din categoria "Paid to...", folosite cu succes si in Romania. Lucrand simultan cu mai multe siteuri puteti aduna niste banuti, chiar daca 1 cent vi se pare foarte putin pntru a face vreun efort.
Eu zic ca asta poate fi "samanta de bani"; cine si cand isi culege roadele depinde de cine se trezeste mai de dimineata.
E simplu de tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu